OnlineBizzBasis

Canva skabeloner til billeder i Simplero

Når du skal sætte kurser og produkter op i Simplero har du ofte brug for at tilpasse dine billederDu kan se Simplero egen oversigt over alle billedstørrelserne her Overvejer du at bruge Simplero i din forretning kan du læse mere her. Via dette link tjener jeg en...

læs mere

 

En hjælpende hånd til alt det tekniske.

 

OnlineBizzBasis er til dig, der er relativt ny i din forretning – og har opdaget, hvor meget teknikbesvær fylder i hverdagen som selvstændig. For det fylder meget mere, end de fleste aner, før de står i det: mails, nyhedsbreve, webinarer, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, bookinger, grafik, opsætning af onlinekurser og facebookgrupper …

 

Det er ikke alle systemer, der er lige lette at gå til – og selv hvis de var, ville det alligevel koste både tid, sved og penge at blive selvlært i det hele. Og måske kan du endda mærke, at det holder dig tilbage fra at udvikle din forretning digitalt. For lad os bare være ærlige: Hvis din lille virksomhed var som OL i fjernsynet, ville du allerhelst skynde dig at hive stikket ud af væggen, når programmet stod på teknik, det er bare ikke din yndlingsdisciplin. Og det er helt okay.

 

Heldigvis er det en af mine.

 

Prisen på OnlineBizzBasis er flad – 600 kr. i timen, uanset om du skal bruge min hjælp i 30 minutter eller fem timer. Det giver nemlig ingen mening for dig og dit lille firma at købe kæmpe pakker for at få mængderabat. Og for mig er det bare en fair måde at arbejde på.

 

Mine kompetencer er brede, så jeg kan hjælpe dig med lige netop det, du har brug for – det gør det simpelt for dig, for så skal du kun have fat i én person, selvom du har en udfordring eller et projekt, der involverer flere platforme.

 

Og så brænder jeg – som du kan læse her på hjemmesiden – for at hjælpe nybegyndere i alle afskygninger. Derfor kan du også regne med, at jeg ikke er bange for at bruge alle dele af min faglighed, når vi mødes – jeg laver naturligvis kun det, vi har aftalt, men jeg er typen, der giver lyd, hvis jeg støder på noget, der undrer mig.

 

Er du ude efter hjælp til for eksempel CMS eller avanceret kodning er OnlineBizzBasis ikke det rigtige til dig – men bare rolig. Hvis jeg fornemmer, du er på udkig efter noget andet, end det jeg tilbyder, siger jeg det lige ud – og måske kan jeg endda hjælpe dig med at opdrive den helt rigtige hjælp.

 

Har du fået lyst til at høre mere om mulighederne i et OnlineBizzBasis-samarbejde, så du endelig kan slippe af med teknikhovedpinen, kan du finde en tid i min kalender – og så tager vi en helt uforpligtende snak.

 

Du kan også bestille tid til at få min hjælp nu, hvis du allerede ved, at du får brug for mig.

Gratis Facebook gruppe

 

Teknik for nybegyndere – OnlineBizzBasis

 

Gruppen her er for dig, der er selvstændig eller på vej til at blive det, og gerne vil forstå hvad der skal bruges af tekniske systemer bagved en onlineforretning, hvor du kan dele din viden med dine kursister og deltagere.

Her kan du stille alle dine spørgsmål om kursusplatforme, opsætning af online kurser, landingpages, opsamling af e-mails, nyhedsbreve, salg, webinar, betalingsløsninger, bogføring, hjemmeside, booking kalender, grafik, facebookgrupper, annoncering og meget andet.

I 2013 købte jeg SlyngeSkolen som sælger online kurser og uddannelse. I den forbindelse har jeg lært mig selv alt det tekniske der ligger bag en sådan forretning.

Jeg hjælper til dagligt nybegyndere med at opsætte Simplero (kursusplatform) og underviser dem til selv at kunne styre det hele.

Jeg har været på et utal af kurser indenfor online kursus verdenen, og har kendskab til SEO, hjemmesidesystemer herunder WordPress, facebookannoncering, webinar, salgsfunnel, mailsystemer og markedsføring.

Jeg er ikke ultra specialist på nogle af områderne, men jeg har derimod en utrolig bred vifte af viden som spiller på tværs af det man skal bruge i denne online kursusverden, fordi jeg har nørdet det så længe.

Jeg har tilmed lavet bogføring i over 10år gennem Dinero og E-conomic.

Desuden er jeg uddannet i frygt og skygge coaching, så jeg har også indsigt i hvordan man klare sig følelsesmæssigt igennem denne rejse med et liv ved siden af det at være selvstændig.

Samtidig med at jeg har drevet SlyngeSkolen, har jeg arbejdet som kostvejleder, personlig træner og massør. Jeg underviser og uddanner i dag både kostvejledere og massører igennem At work Skolen.

Jeg elsker simpelthen at være selvstændig og hele denne online verden og hvad den kan. Så i 2019 gik jeg 100% selvstændig.

Jeg vil gerne stille den viden og erfaring jeg har samlet op på min vej til rådighed, så du kan få overblik omkring de tekniske (og andre) valg du skal træffe i din online forretning.

Hvis du har brug for mere viden og flere værktøjer end hvad du får her i gruppen, kan du købe personlig sparring hvor jeg lærer dig tingene eller laver det for dig.

Vi finder en løsning, der passer til dig. Du skal kunne komme ud over rampen med din drøm, uden at gå helt kold af overvældelse og kæmpe investeringer.

Jeg elsker at finde løsninger der holder omkostningerne nede i din bizz især i opstartsfasen.