F L O W Sessioner 1:1

Bryd igennem dine mønstre og skab flow i dit liv

Afdæk, hvad der holder dig tilbage og iværksæt konkrete handlinger

Forstå din krops signaler

 

Føler du nogensinde, at du sidder fast i en endeløs cyklus af de samme situationer og udfordringer?

At det er på tide at bryde igennem disse mønstre og skabe flow i dit liv. På F L O W Sessioner lærer du at afdække, hvad der holder dig tilbage, forstå din krops signaler og iværksætte konkrete handlinger, der passer til netop dine behov og udfordringer.

Du vil være i stand til at øge din mentale energi, håndterer stress og modgang med en stærk og positiv indstilling og træffe bedre beslutninger i alle aspekter af livet.

 

Afkod din frygt

 

Et af de vigtigste elementer til at skabe flow i dit liv er at kunne afkode følelser og kropssignaler. På F L O W Sessioner lærer du at fortolke disse signaler, så du kan identificere og forstå de underliggende årsager til din frygt.

Jeg guider dig trin for trin i at udvikle teknikker til at bryde igennem dine mønstre og i sidste ende skabe flow i dit liv.

 

Tag konkrete handlinger

 

Når du forstår dine følelser og kropssignaler, vil du være i stand til at tage de nødvendige skridt til at skabe flow i dit liv.

Du vil være i stand til at identificere og tage konkrete handlinger for at tage fat på udfordringerne og mulighederne i dit liv.

Du vil have de nødvendige værktøjer og vejledning til at frigøre dit fulde potentiale og bryde igennem dine mønstre.

F L O W Sessionerne foregår via telefon eller online

4 Sessioner af 60 min
2.400kr