tåreJeg har altid været enorm følsom.
Jeg bliver berør af mange ting.
Jeg mærker alle mine følelser utrolig tydeligt hele dagen lang. Både dem som er lette at bære og dem som kan være svære at rumme.

Jeg har ikke altid følt at det var tilladt at være så følsom. Det var noget jeg prøvede at skjule, fordi jeg syntes det viste at jeg var svag og jeg syntes det var mere værd at være stærk.
Det betød at jeg kæmpede med at holde mine tåre tilbage, så ingen kunne se dem. 


I dag er det heldigvis anderledes. 

I dag ved jeg at mine tåre er min ventil, når mine følelser har brug for mere plads. Så jeg lader dem trille, ud af mine øjne, også selvom jeg sidder i toget eller går på gaden.


Jeg giver plads til følelserne, der sender tårne.

Undersøger budskabet bag.

Giver dem omsorg og spørge ind til, hvad det er de ikke kan li og hvad jeg har brug for i stedet for.
Nogle gange er der brug for, at jeg handle på et behov i den virkelige verden, andre gange er det nok at jeg giver plads til at netop disse følelser også er del af mit følelsesregister.


Når tårne har trillet lidt, så bliv der fred og stilhed i mit sind. Så kan jeg fortsætte dagen. Som et rensende tordenvejr på en overophedet sommerdag

Styrke er at turde rumme og være i kontakt med alle følelser uden at stikke af.

Det kan trænes!

Kærlig Hilsen

Linda

Tåre som ventil

Hvis du kunne tænke dig at træne modet til at rumme og være i kontakt med alle dine følelser uden de tager magten fra dig, så kan du booke en gratis afklarende samtale her